Реклама

Експерти розказали, як придбати вживаний оригінальний iPhone та не попастись на підробку

Останні Новини

Смартфони компанії Apple є одними із найпопулярніших, і прихильників у iPhone є справді багато. Проте, дані смартфони коштують не мало, відповідно можливість придбати їх є не у всіх бажаючих. Саме тому, сьогодні ми поговоримо про те, як придбати оригінальний вживаний iPhone та не попастись на підробку.

Щодо моделей, які варто купувати б/у, то це смартфони 2017 -2018 років. Не варто звертати уваги на моделі iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus та iPhone 6s. Причиною цього є припинення підтримки даних моделей з боку виробника.

І так, при покупці iPhone з рук, спочатку звертаємо увагу на упаковку, а саме перевіряємо її оригінальність. Літери та IMEI пристрою на упаковці повинні бути чіткі. Далі зверніть увагу на lightning кабель та комплектні EarPods. Дані пристрої повинні бути без задирок та окислення. Тобто усі комплектуючі повинні бути у хорошому стані, із відповідними надписами.

Тепер варто перевірити зовнішній вигляд самого iPhone. Його колір повинен відповідати тому, який зазначений на упаковці. Звісно, на смартфоні не повинно бути глибоких вм’ятин та подряпин. Тут потрібно максимально добре оглянути телефон на наявність сильних механічних пошкоджень, бо якщо телефон піддавався сильному удару, то працюватиме він, швидше за все, з перебоями.

Варто звернути увагу і на екран смартфона. Він повинен добре прилягати до корпуса та не поклацувати при натисканні на нього. Також, за допомогою вологих серветок, ви можете перевірити наявність олеофобного покриття (за умови, що на екрані не наклеєна захисна плівка). Якщо на екрані залишатимуться розводи, це свідчитиме про підробку, так як на оригінальному айфоні волога повинна збиратись в краплі.

Для перевірки камери, ви можете зробити декілька фото, а також оцінити об’єктиви на зовнішні пошкодження. Щодо батареї, то її можна перевірити за допомогою програми coconutBattery, тобто тут варто мати із собою Mac. Якщо такої можливості немає, то пограйте на смартфоні в якусь важку гру близько 10 хв, якщо пристрій не зависає, то з батареєю повинно бути все добре.

Також звірте IMEI iPhone, а саме під лотком для SIM-карти та звірте їх із даними на самому пристрої і на оригінальній коробці.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Sony готує до релізу нові смартфони Compact

Sony готує до релізу нові смартфони Compact. Він отримає 5,5-дюймовий екран і Snapdragon 775G. Sony готує не менше трьох...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -