Реклама

Elden Ring б’є рекорд і вже має 12 мільйонів копій по всьому світу

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Elden Ring зафіксувала понад 12 мільйонів проданих копій менш ніж за місяць і стала величезним комерційним успіхом. Інформацію оприлюднили Bandai Namc та розробник From Software у вівторок увечері (16) у прес-релізі. Завдяки продуктивності Elden Ring з великим відривом займає місце Dark Souls 3 як найбільш продавану гру Bandai Namco (за найкоротший час) в історії компанії. Гра, випущена 25 лютого і доступна для ПК (Steam ), PlayStation 4 ( PS 4 ), PlayStation 5 ( PS 5 ), Xbox One і Xbox Series S (X / S ) , вважався одним з найбільш очікуваних випусків року .

Завдяки успіху нова RPG перевершила обсяг продажів Dark Souls 3 за той же період: попередній рекорд становив три мільйони копій майже через місяць після запуску. Elden Ring також випередив такі імена, як Skyrim , God of War і The Legend of Zelda: Breath of the Wild , які досягли позначки в 10 мільйонів копій через кілька місяців після виходу.

Вже на платформі Steam Elden Ring зафіксував пік з понад 953 000 одночасних гравців і зарекомендувада себе як шоста за найпопулярнішою ігрою одночасно в історії платформи, випередивши New World і Valheim . Згідно з опитуванням SteamDB , він поступається лише Cyberpunk 2077 , DotA 2 , Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) , Lost Ark і PUBG .

Також нещодавно було опубліковані зображення відеокарти MSI Radeon RX 6800 XT Gaming X Trio.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано дивні запитання, які може почути клієнт банку під час закриття вкладу

Процес роботи із банком інколи може бути дуже не зрозумілим для клієнта. Це стає помітним коли звертаєшся про допомогу,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -