Home Новини сучасних технологій Facebook gaming для ігрових потоків

Facebook gaming для ігрових потоків

0
Facebook gaming для ігрових потоків

Сьогодні компанія Фейсбук випустила нову програму, Facebook gaming для ігрових потоків, яка відкриває нові можливості для любителів мобільних ігор. Тепер для вас відкрилась можливість стрімити ігри, отримувати зірки від глядачів і заробляти гроші.

Новий додаток включає в себе щоденні ігри та доступ до ігрового свівтовариства. Ефективність додатка проявляється в тому, що він заохочує людей дивитися та створювати прямі трансляції.
Функція Go Live дозволяє користувачам надсилати потоки/стріми інших мобільних ігор на той самий пристрій, натискаючи лише декілька кнопок.

На даний момент, Facebook протестував свій додаток в Латинській Америці та Південно-Східній Азії. Тест проходив майже 18 місяців. Сам додаток планували презентувати в червні, але світова ситуація прискорила цей процес, оскільки тема стрімів зараз актуальна як ніколи.
Додаток можна завантажити тільки на Android. В найближчий час він буде доступний і для користувачів iOS.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version