Home Новини сучасних технологій Facebook заблокував частину функцій Instagram для європейських користувачів

Facebook заблокував частину функцій Instagram для європейських користувачів

0
Facebook заблокував частину функцій Instagram для європейських користувачів

Сьогодні надійшла інформація, що Facebook заблокував частину функцій Instagram для європейських користувачів. Також було обмежено деякі функції фірмового месенджера Facebook Messenger.

Facebook почав сповіщати користувачів в Європі про тимчасову недоступності функцій своїх сервісів. Невеликі повідомлення почали з’являтися в додатках Instagram і Facebook Messenger на поточному тижні у європейських користувачів. У ньому говориться, що деякі функції недоступні «з поваги до нових правил для сервісів обміну повідомленнями в Європі». Також наголошується, що компанія вже працює над їх відновленням.

Facebook не уточнює, які саме функції пропали. Однак в розділі підтримки можна знайти повідомлення про недоступність опитувань і «персоналізації» відповідей в Messenger, а також опитувань і стікерів в Instagram. Також можуть бути відсутніми і інші звичні можливості сервісів.

Під новими правилами мається на увазі директива Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу 2002/58 / EC «про конфіденційність і електронних засобах зв'язку», що встановлює більш суворі правила на використання даних в комунікаційних сервісах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version