Home Новини сучасних технологій Fitbit випускає оновлення для своїх розумних годинників

Fitbit випускає оновлення для своїх розумних годинників

0

Компанія Fitbit випускає оновлення для своїх розумних годинників. Тут мова йде про ОС 5.0. Щодо годинників, то оновлення буде доступне для двох останніх пристроїв компанії — Sense та Versa 3. Оновлення повинно принести велику кількість покращень, про які і поговоримо далі.

І так, оновлення для ОС 5.0, найперше, приносить покращення функції навігації, робить її простішою, швидшою та зручнішою у використанні. До прикладу, коли ви знаходитесь у програмі, ви зможете провести пальцем зліва направо по екрану, і повернетесь на одну дію назад. А при натисканні бічної кнопки зліва, ви повернетесь до головного екрану за мить. Окрім цього, повинен з’явитись новий шрифт під назвою "Raiju". Також, буде візуально покращено стиль кнопок, піктограм, фонів та кольорів.

Fitbit випускає оновлення для своїх розумних годинників

Щодо доступності для інших пристроїв компанії, крім двох вище згаданих, поки мова не йшла. Також, немає інформації про дату запуску нової ОС 5.0. Хоча, воно очікується найближчим часом.

Рекомендуємо: Смартфон IPhone 12 Mini Не Підтримуватиме 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version