Home Новини сучасних технологій Флагманський смартфон Samsung Galaxy S21 розібрали на запчастини

Флагманський смартфон Samsung Galaxy S21 розібрали на запчастини

0

Незважаючи на те, що минуло кілька днів, як Samsung представила абсолютно нову серію Galaxy S21 , у мережі вже почали з’являтися розбирання пристроїв. Першими флагманський смартфон Samsung Galaxy S21 розібрали на запчастини на YouTube-каналі  PBKreviews, і це дає нам хороший погляд на те, що всередині нього.

Флагманський смартфон Samsung Galaxy S21 розібрали на запчастини

Як ви можете бачити на доданих зображеннях, Samsung Galaxy S21, здається, не сильно відрізняється від Galaxy S20 зсередини. Обидва пристрої мають подібну конструкцію: материнська плата вгорі поруч із модулями камери, за якою йде акумулятор, прихований під бездротовою зарядною панеллю, і вузол динаміка внизу, який приховує дочірну плату. Але хоча загальна конструкція може не кардинально відрізнятися, Samsung внесла деякі ключові зміни в останню модель.

На відміну від Galaxy S20, Galaxy S21 має дві антени 5G mmWave з обох боків пристрою. Верхня колонка гучномовця на Galaxy S21 також дещо відрізняється, і вона оснащена пінопластовими кульками, щоб динамік звучав голосніше. Ще одна разюча різниця між двома пристроями – це розміщення вібраційного двигуна. На Galaxy S21 вібраційний двигун розміщений у верхньому правому куті пристрою. Крім того, стрічковий кабель для дисплея на Galaxy S21 можна від’єднати, на відміну від кабелю на Galaxy S20. Це може допомогти значно спростити ремонт сторонніми фахівцями.

Разом зі згаданими вище змінами, Samsung також вніс деякі інші незначні зміни в Galaxy S21, щоб розмістити нове обладнання та забезпечити кращі теплові характеристики. Ви можете переглянути відео про розрив Galaxy S21, додане вище, щоб ближче розглянути, що знаходиться всередині нового пристрою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version