Home Новини сучасних технологій Galaxy Note 20 появиться з чіпсетом Exynos

Galaxy Note 20 появиться з чіпсетом Exynos

0
Galaxy Note 20 появиться з чіпсетом Exynos

І ще одна новина про майбутній продукт Samsung, презентація якого очікується 5 серпня. Очікується, що нові смартфони компанії будуть оснащені чіпсетом Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Сьогодні ж, в мережі Twitter, з’явилась інформація, що на деяких ринках, Galaxy Note 20 появиться з чіпсетом Exynos 990. Також говорять, що даний чіпсет буде покращеним.

Чіпсет Exynos 990, про який йде мова, повинен бути оптимізований з кращою продуктивністю, та не уступати новому чіпсету Snapdragon 865 Plus. Проте для підтвердження кращої продуктивності, потрібно буде протестувати пристрій після презентації.

Нагадаємо певні характеристики Galaxy Note20. Очікується 6,7-дюймовий Full HD + з роздільною здатністю 2400 x 1080 пікселів та частотою оновлення 60 Гц. На задній панелі очікується потрійна камера з датчиками на 16Мп, 12Мп та 12Мп.

Рекомендуємо: Оновлені Характеристики Galaxy Tab S7 Та S7 Plus.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version