Реклама

Garmin дали реакцію на вихід нового годинника від Apple

Останні Новини

Apple представили свої нові потужні та надійні смарт-годинники Apple Watch Ultra тільки нещодавно, а компанія Garmin дала свою відповідь на це та повідомила, що їх пристрої мають тривалість автоновної роботи, яка вимірюється не в годинах, а в місяцях. Інтригуюче, чи не так?

Цікаво: Нове покоління смарт годинника Apple Watch SE дешевше попереднього

Що говорить Apple про показники нових Watch Ultra? Вони мають найбільшу тривалість автономної роботи серед всім смарт-годинників команії, і ця тривалість склаадє 36 годин звичайної роботи і 60 годин в режимі енергозбереження, який став доступним з появою нової операційної системи 9 покоління. Натомість годинник Enduro 2 від Garmin здатен працювати значно довше.

Які ж показники в такого легендарного годинника як Enduro 2? Насправді, він може працювати до 150 годин з режимом GPS, але з зарядом від сонячних батарей і до 34 днів в режимі розумного годинника. Ось які показники оголошує компанія. Екран Enduro 2 розміром 1,4 дюйми, заряджається від сонця. А от Apple Watch Ultra мають дисплей розміром 2 дюйми і яскравість 2000 ніт, що являється найбільшим показником бренду.

Окрім цього, Apple Watch Ultra отримали безліч новітніх функцій: вимірювання ЕКГ, сповіщення про занадто повільне/швидке серцебиття, вимірювання температури тіла підлаштоване під жіноче здоров'я, та ще безліч усього корисного. До речі, враховуючі усі ці функції та можливості, Apple Watch Ultra коштує 799 доларів і його продаж почнеться в кінці вересня. Натомість Enduro 2 отримали вартість 1099 доларів

Цікаво: Apple припинили офіційний продаж популярного iPhone

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 7 легких действий на смартфоне, которые помогут меньше платить за мобильный интернет

Стаття доступна українською...Все мы хорошо знаем, что мобильный интернет в Украине странное дело, он в начале месяца есть, а...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -