Реклама

Глава Valve відправить гнома з Half-Life 2 в космос

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Глава Valve відправить гнома з Half-Life 2 в космос. Гном-космонавт дозволить протестувати нову технологію 3D-друку.

Глава компанії Valve Software Гейб Ньюелл (Gabe Newell) спільно з американською приватною космічною компанією Rocket Lab відправить в космос фігурку садового гнома в середині листопада.

Глава Valve відправить гнома з Half-Life 2 в космос

Запуск відбудеться 16 листопада з півострова Махія на східному узбережжі Північного острова Нової Зеландії. В рамках наступної місії, Rocket Lab збирається вивести на орбіту 30 супутників і, заодно, надрукованого на 3D-принтері гнома Гейба Ньюелла.

Гном висотою 15 см покликаний перевірити нову технологію 3D-друку, яку згодом можуть почати використовувати в космічній промисловості. Також запуск гнома несе благодійну мету. Трансляцію запуску можуть подивитися онлайн всі бажаючі. За кожного глядача, який подивиться відео протягом 24 годин після запуску, Ньюелл перерахує 1 долар на рахунок відділення інтенсивної терапії дитячої лікарні Starship в Новій Зеландії.

Гнома використовують не просто так, а зі значенням. Гном під ім'ям Чомпскі став відомим і популярним завдяки грі Half-Life 2: Episode Two. Гнома в грі потрібно пронести до ракети і закрити люк, щоб отримати досягнення Little Rocket Man (Маленький космонавт). Чомпскі також з'являється в Left 4 Dead 2 і Half-Life: Alyx зі схожими завданнями. Походження персонажа пов'язують з іншим гномом-мандрівником з культового фільму «Амелі».

Читайте також: Valve Провела Опитування Стосовно Відеокарт

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо декілька порад, які вирішують проблему зависання комп’ютера

Комп'ютери зависають і це факт. Навіть якщо у вас новий і надпотужний пристрій, все одно така проблема трапляється, хоч...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -