Home Новини сучасних технологій Google Camera 8.1 приносить функції Pixel 5 на старі смартфони Pixel

Google Camera 8.1 приносить функції Pixel 5 на старі смартфони Pixel

0

Оновлений додаток Google Camera 8.1 приносить функції Pixel 5 на старі смартфони Pixel.

Google випустив нову версію фірмового додатка Google Camera, яке приносить новий користувальницький інтерфейс камери Pixel 5 на старі телефони Pixel. Оновлення Google Camera 8.1 також додає в Pixel 4 і Pixel 3 деякі з нових функцій, які дебютували в Pixel 4a 5G і Pixel 5.

Google Camera 8.1 приносить функції Pixel 5 на старі смартфони Pixel

Оновлення містить оновлений призначений для користувача інтерфейс камери з швидким перемиканням масштабування і новими кнопками призначеного для користувача інтерфейсу. Також додана функція Cinematic Pan. Раніше компанія заявила, що в камері Pixel 4a 5G і Pixel 5 є три нових режима стабілізації, включаючи Cinematic Pan. Цей режим надає контенту більше кінематографічності.

Додаток Google Camera 8.0 досі було ексклюзивним для Pixel 5. Деякі знайшли можливість завантажити нову версію програми Google Camera на старі телефони Pixel, однак процес був не таким простим і вимагав скидання налаштувань до заводських.

Тепер же Google почав розповсюдження Google Camera 8.1 для старих смартфонів, яке може зайняти кілька днів. Поки що невідомо, чи додає оновлення в старі смартфони інші функції камери Pixel 5, такі як нічний портретний режим.

Читайте також: Огляд камери смартфона Pixel 5 показав не найкращий результат.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version