Реклама

Google додали важливу функцію в додаток Google Messages

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні відбулася надзвичайно велика подія. Google додали важливу функцію в додаток Google Messages. Мова йде про довгоочікуване наскрізне шифрування.

Компанія Google оголосила про важливу віху в розвитку Google Messages (Повідомлення) – базової програми обміну повідомленнями на смартфонах Android.

Google додали важливу функцію в додаток Google Messages

Так ось, після двох довгих і не найпростіших років, Google оголосила про завершення міжнародного поширення функцій Google Messages, заснованих на протоколі RCS.

Також Google оголосила про початок поширення функції наскрізного шифрування (end-to-end encryption), вже давно доступної в основних популярних мобільних месенджерах. Бета-тестування на звичайних користувачах почнеться до кінця поточного місяця і продовжиться в наступному році. Щоб скористатися наскрізним шифруванням, обом учасникам бесіди необхідно перейти в додаток Google Messages, активувати функцію і використовувати Wi-Fi для RCS.

Читайте також: Компанія Google анонсувала великий перезапуск Google Pay.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпоширеніші помилки, які роблять люди при покупці відеокарти

Ця стаття більше для новачків. У ній, спираючись на власний досвід, ми розповімо як не треба обирати відеокарту, яка...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -