Реклама

Xiaomi випустила новий бездротовий пилосос Mijia Lite

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi випустила новий бездротовий пилосос Mijia Lite , який поєднує в собі висококласні конфігурації, такі як надлегкий основний блок 1,2 кг, високошвидкісний безщітковий двигун і тривалий термін служби батареї 45 хв. 

До цього Xiaomi також запустила основний ручний бездротовий пилосос Mijia 1C, вартість якого становить 999 юанів ( приблизно 4300 грн); та флагманський бездротовий пилосос Mijia K10, вартість якого становить 1499 юанів ( приблизно 6500 грн).

Xiaomi випустила новий бездротовий пилосос Mijia Lite

Бездротовий пилосос Mijia Lite має простий зовнішній вигляд та компактну структуру. Легкий основний блок – всього 1,2 кг, що зменшує велике навантаження вакууму. 

У пошуках високої продуктивності пилососу, бездротовий пилосос Mijia Lite також оснащений безщітковим двигуном, який може генерувати велику потужність всмоктування до 17000 Па, що дозволяє ефективно всмоктувати та видаляти пил за допомогою двох варіантів потужності всмоктування. Ефективність фільтрації всієї машини становить 99,97%.

Що стосується часу автономної роботи, бездротовий пилосос Mijia Lite має вбудований літієвий акумулятор. Після повної зарядки акумулятор витримує до 45 хвилин, що дозволяє легко завершити глибоке прибирання середніх та великих квартир.

Акумуляторний пилосос Mijia Lite оснащений електричною щіткою для підлоги з м’яким щетиною, що приводиться в дію від незалежного двигуна. Роликова щітка обертається з високою швидкістю, в той час як щетина тонка і гнучка.

Окрім електричної щітки для підлоги, бездротовий пилосос Mijia Lite оснащений довгою всмоктуючою насадкою та плоскою всмоктуючою насадкою, яка зручна для очищення пилу та ворсу на поверхні та щілинах меблів.

Xiaomi випустила новий бездротовий пилосос Mijia Lite

Бездротовий пилосос Xiaomi Mijia Lite також дуже зручний у зберіганні. Він оснащений настінною опорною рамою, що полегшує користування та економить місце для зберігання.

Читайте також: Xiaomi представила багатофункціональний електричний чайник Mijia.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Lifecell в очередной раз обошла Киевстар и Vodafone

Стаття доступна українською...Все мы пользуемся услугами мобильной связи и в любом случае пользуемся услугами одного из трех крупнейших операторов...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -