Home Новини сучасних технологій Google дозволить змінювати шпалери в Android Auto

Google дозволить змінювати шпалери в Android Auto

0

Google дозволить змінювати шпалери в Android Auto. Тепер з’являться змінні шпалери. Google готується до запуску нової функції.

Компанія Google готує наступний великий оновлення автомобільної платформи Android Auto. Судячи з усього, Android Auto незабаром отримає розширені можливості по налаштуванню за смаком користувача.

Поки Android Auto у різних користувачів виглядає однотипно і про такому розмаїтті, як у смартфонів Android залишається тільки мріяти. Найбільше, що отримали користувачі – це можливість поміняти розташування значків додатків. Зараз Google вирішив побалувати тих автовласників, які давно мріють встановити фотографію котика в якості шпалер на Android Auto.

Про це свідчать виявлені ентузіастами «докази» у свіжій Android Auto версії 5.8. Поки функція настроюваних фонових зображень недоступна, але підготовка до її запуску, безумовно ведеться. У коді виявлені рядки з посиланнями на колекцію попередньо встановлених шпалер, включаючи сім варіацій під назвами Black, Blobs, Mountains, Droplets, Dusk, Warp і Wave. Ентузіасти навіть змогли витягти кілька зображень, пропонованих в якості шпалер, однак вони не зовсім збігаються зі знайденими в коді назвами. Надія на можливість установки власних зображень в коді теж є.

Google дозволить змінювати шпалери в Android Auto

Відзначимо, що в конкуруючій платформі CarPlay від компанії Apple можливість встановлювати свої шпалери з'явилася з релізом iOS 14. Чи треба говорити, що багато користувачів Android Auto з нетерпінням очікують аналогічну функцію.

Читайте також: Google Assistant отримає автомобільний режим.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version