Home Новини сучасних технологій Google Maps буде надавати інформацію,яка актуальна під час пандемії

Google Maps буде надавати інформацію,яка актуальна під час пандемії

0

Компанія Google анонсувала важливе оновлення для своїх сервісів. Одним з них виявився Google Maps. Як повідомляють в Google, Google Maps буде надавати інформацію,яка актуальна під час пандемії. Тепер користувачі зможуть отримувати інформацію про відвідуваність громадських місць в режимі реального часу, щоб було простіше підтримувати соціальну дистанцію.

Google Maps буде надавати інформацію,яка акутальна під час пандемії

Прямо на Картах користувач зможе дізнатися, наскільки завантажені зараз магазин, ресторан, заправка або аптек. Аналогічна інформація показується для пляжів, парків та інших місць на відкритому повітрі.

При побудові маршруту на карті відобразиться завантаженість найближчих закладів та громадських місць.

Оновлена функція «Вулиці в AR-режимі» допоможе отримати важливу інформацію про місце заздалегідь, досить просто навести на заклад камеру смартфона. Крім того, в профілях компаній в Google Пошуку і на Google Картах тепер на видному місці буде відображатися інформація про заходи безпеки, прийнятих у зв'язку з COVID-19.

Наприклад, можна швидко дізнатися, чи потрібна для відвідування місця маска, чи потрібно бронювання і приймають працівники додаткові заходи безпеки, на зразок, регулярного вимірювання температури. Оновлення Google Maps незабаром стане доступним по всьому світу для Android, iOS і веб-версії.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version