Реклама

Google Maps: як завантажити карти для доступу в автономному режимі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Одна з найбільш практичних функцій Google Maps – це можливість завантажувати карти для використання пізніше, навіть у режимі офлайн, тобто коли у вас немає доступу до Інтернету на вашому пристрої.

Інструмент, який працює на Android і iPhone, особливо корисний під час подорожей у віддалені регіони, де більша ймовірність зіткнутися з такою проблемою, як відсутність мобільного покриття.

Дотримуючись нижче наведених рекомендацій, ви зможете завантажити автономні карти Google Maps і не хвилюватися за навігацію на нових територіях.

Цікаво: Як знайти дивні місця на Google Maps? 6 порад можуть допомогти.

Як завантажити карти на Google Maps

Крок 1. Спочатку відкрийте програму Google Maps і виділіть місце, яке ви хочете знайти, за допомогою верхнього рядка пошуку.

Крок 2: Потім у нижній частині, де з’являються зображення та основні моменти про місце, торкніться назви міста або адреси.

Крок 3. На наступному екрані, торкніться трьох крапок у верхньому правому куті.

Крок 4: У нижньому меню натисніть опцію «Завантажити офлайн-карту».

Крок 5: Нарешті, на останньому екрані ви можете використовувати виділене місце, щоб вибрати певну область карти, яку ви хочете зберегти. Щоб завершити процес, натисніть «Завантажити».

Незважаючи на те, що тест проводився на iPhone, кроки однакові для Android. Що змінилося, так це положення кнопки завантаження з кроку 4, яка з’являється трохи нижче трьох вертикальних крапок: 

Тепер ви знаєте, як завантажити автономні карти з Google Maps. Варто зазначити, що маршрути вже доступні для перегляду після завершення завантаження. 

Порада, щоб не потрапити в незручну ситуацію– скористайтеся функцією завантаження кількох маршрутів, щоб дістатися до місця призначення.

Цікаво: Розповідаємо, як знайти своє поточне місцезнаходження на Google Maps.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung готується до презентації нових флагманських смартфонів Galaxy S21

Компанія Samsung готується до презентації нових флагманських смартфонів Galaxy S21. Як стало відомо, Galaxy S21 з модельним номером SM-G9910...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -