Реклама

Samsung представила ноутбук Galaxy Book Flex 5G

Останні Новини

Сьогодні, компанія Intel анонсувала свої нові чіпсети Tiger Laker 11-го покоління, як зразу за цим, компанія Samsung представила ноутбук Galaxy Book Flex 5G. Даний ноутбук буде працювати на процесорі Intel Core i5 / i7 11-го покоління.

Samsung Galaxy Book Flex 5G отримає 13,3-дюймовий сенсорний екран FHD (1920 x 108 пікселів), до 16 Гб оперативної пам’яті LPDDR4x та 512 Гб накопичувача NVMe. Щодо графіки, то за неї відповідатиме новий графічний процесор Intel Iris Xe. Поставлятиметься Galaxy Book Flex 5G у версії Windows 10 Home та Windows 10 Pro.

Щодо підключення, то присутні тут порти 1 x USB, 1 x USB 3.0, 1 x HDMI, Type-C, 1 x Thunderbolt 4 та 3,5-мм роз’єм для навушників. Підтримує планшет такі мережі як WiFi 6, 4G LTE, 5G та 6GHz, а також Bluetooth 5.0.

Samsung представила ноутбук Galaxy Book Flex 5G

Поставлятиметься ноутбук Galaxy Book Flex 5G із вбудованим стилусом S Pen та доступний буде лише у варіанті Royal Silver. Вага ноутбука становить 1,26 кг, а ціна поки не розголошувалась.

Джерело: news.samsung

Рекомендуємо: Смартфон Від Samsung З Гігантським Акумулятором Вже На Підході.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung прогнозує вихід 6G на ринок

Samsung прогнозує вихід наступного покоління мереж 6G на ринок уже в 2028 році. Окрім цього, компанія випустика книгу «Наступний...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -