Home Новини сучасних технологій Google наносить черговий удар по компанії Huawei

Google наносить черговий удар по компанії Huawei

0

Раніше стало відомо, що фірмовий додаток Google Messages не буде працювати на Android – смартфонах, які не мають Google Mobile Services. Варто відмітити, що до таких смартфонів відносять Huawei і Honor. Хоча існує ймовірність, що смартфони Honor це не зачепить, оскільки вони відділилися від Huawei. Сьогодні ж стало відомо, що компанія Google наносить черговий удар по компанії Huawei.

Як стало відомо, Google хоче відключити додаток для дзвінків (Duo) на тих пристроях, які не отримали сертифікацію Google.

Така інформація була знайдена в коді програми Google Duo. Відповідно до знайденої інформації, на смартфонах, які несертифіковані, облікові записи Google Duo будуть деактивовуватися. Єдине, з чим Google пішли на зустріч своїм користувачам, так це те, що вони дозволять завантажити всю історію дзвінків, перш ніж видалити акаунт.

Додаток Google Duo перестане працювати на таких пристроях з 1 квітня 2021 року. Додатково користувачі отримають два тижні, щоб скопіювати всі свої дзвінки та іншу інформацію.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version