Home Новини сучасних технологій Google не буде випускати нові оновлення

Google не буде випускати нові оновлення

0
Google не буде випускати нові оновлення

Компанія Google не буде випускати нові оновлення і відмовиться від додавання нових функцій. Це стосується як Chrome, так і OC Chrome. Це все зроблено для того, щоб забезпечити максимально плавне функціонування програмного забезпечення.

На такий крок, компанія Гугл, пішла через спалах епідемії коронавірусу, який змусив багатьох людей працювати з дому.
У твітті команда розробників Chrome пояснила, що призупинить розробку майбутніх версій OC Chrome і Chrome, сказавши:
“Через скориговані графіки роботи ми призупиняємо майбутні версії ОС Chrome і Chrome. Наша мета – забезпечити їх стабільність, безпеку та надійність для кожного, хто від них залежить. Ми надаємо пріоритет оновленням, пов’язаним із безпекою, які будуть включені в Chrome 80. Будьте в курсі. ”
Скоріше за все, не варто очікувати оновлення Google Assistant.

Припинення оновлень Chrome

Хоча оновлення часто приносять корисні нові функції, вони також можуть впроваджувати нові помилки в програмне забезпечення, тому рішення Google зупинити оновлення Chrome і Chrome має велике значення.
Уявіть собі, якби кожен, хто працює віддалено, не зміг використати Chrome для своєї роботи внаслідок помилки в оновленнях, в Інтернеті виникне хаос, а продуктивність сповільниться.

Команда розробників Chrome також зробила висновок, що важко збалансувати стабільність браузера та нові функції, тоді як його співробітники настільки децентралізовані.

Хоч Google не буде випускати нові оновлення, ми будем надіятись що це не затягнеться на довго.
На сьогодні ми не знаємо, коли Chrome або Chrome OC почнуть отримувати оновлення знову, але в такій ситуації краще мати веб-переглядач або операційну систему, яка працює так, як очікувалося, ніж одна з новими функціями та потенційними помилками.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version