Home Новини сучасних технологій Google незабаром може продати свій браузер Google Chrome

Google незабаром може продати свій браузер Google Chrome

0
Google незабаром може продати свій браузер Google Chrome

Компанія Google незабаром може продати свій браузер Google Chrome та частину свого рекламного бізнесу. В даний час компанія буде перевірена Міністерством юстиції США на предмет порушення антимонопольних норм.

Звіт інтернет-журналу Politico (через Futurezone ) показує, що уряд США хоче розділити Інтернет-гіганта і змусити його продати Google Chrome . Оскільки Chrome є веб-браузером з найбільшою часткою ринку у світі, і програма тісно пов’язана з іншими бізнес-сферами групи, в даний час Google, як кажуть, займає занадто потужну ринкову позицію.

На даний момент влада, очевидно, звертається за порадами до інсайдерів та експертів. У звіті, згідно з Google, буде представлено велику частку ринку в сегменті браузерів, стандарти можливостей для всієї галузі цифрової реклами. Нещодавно Google оголосив, що обладнає браузер Chrome новим типом файлів cookie. Це може дати пошуковій компанії велику перевагу для свого рекламного бізнесу та поставити у невигідне становище сторонніх постачальників. Можливо, аукціони для рекламних площ незабаром відбуватимуться у браузері, а не на серверах. На думку Google, це має гарантувати користувачам більше конфіденційності.

Наразі остаточного рішення не прийнято. Міністерство юстиції США ще не прийняло остаточного рішення. Тому на сьогоднішній день абсолютно незрозуміло, чи доведеться Google продавати браузер Chrome, чи будуть вжиті інші заходи проти компанії. Наразі ні Google, ні влада не опублікували заяви на цю тему.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version