Home Новини сучасних технологій Google поступово повертається до роботи

Google поступово повертається до роботи

0
Google поступово повертається до роботи

Раніше, Сундар Пічаї повідомляв, що Google поступово повертається до роботи. В них є план, по повному поверненню до роботи в кампусах. Він наголосив, що кожен етап їхнього плану розроблений таким чином, що працівники, які повинні працювати в колективі, першими повернуться до кампусів. Інші ж працівники, робота яких не пов’язана з колективом, поки будуть продовжувати працювати віддалено.

Як бачимо, в порівнянні з Facebook та Twitter, Google не готовий переходити на 100% віддалену роботу.
Він наголосив , що “ вживає повільних, обдуманих кроків для того, щоб розпочати відкриття офісів в районах, де вони все ще залишаються в основному закритими”.
Також він сказав:

Це дасть Googlers, які потребують повернення в офіс – або, якщо це дозволяє, які хочуть повернутися – можливість повертатися обмежено, обертово. Подумайте: один день кожні пару тижнів, тобто приблизно 10% зайнятість будівель. У нас будуть вжиті суворі заходи щодо охорони здоров’я та безпеки. Щоб забезпечити дотримання правил соціального відсторонення та санітарії, тому офіс буде виглядати та відчувати себе інакше, ніж коли ви виходили”.

Також повідомляється, що перші офіси почнуть відкриватися вже з 6 липня і з часковою (10%) зайнятістю будівлі. Починаючи з вересня, планується збільшити зайнятість вже до 30%.
На даному етапі, повернення до роботи в офісах залишається на добровільній основі до кінця цього року.

NO COMMENTS

Exit mobile version