Home Новини сучасних технологій Google пропонує підзаробити виконуючи прості завдання

Google пропонує підзаробити виконуючи прості завдання

0

Google пропонує підзаробити виконуючи прості завдання на смартфоні. Запущено сервіс Task Mate. Він почав тестуватися в Індії.

Компанія Google почала тестувати новий фірмовий сервіс. Він називається Task Mate і розробники дали йому такий опис: «Зароби гроші, виконуючи прості завдання на смартфоні».

Google пропонує підзаробити виконуючи прості завдання

Додаток Task Mate вже доступний для користувачів в Індії. Гроші можна отримувати, записуючи певні фрази, роблячи знімки вивісок компаній і закладів, з’ясовуючи подробиці в магазинах, і так далі.

Винагорода виплачується в справжніх індійських рупіях, а не якихось балах або знижки. Більш того, винагорода може бути переведено безпосередньо на банківський рахунок.

Концепція подібна до вже доступним повсюдно Google Opinion Rewards, проте реальних грошей цей додаток не приносить. У ньому Google проводить опитування, відповівши на які користувач поповнює свій рахунок в Google Play.

Поки неясно, чи збирається Google запускати Task Mate за межами Індії

Читайте також: Google випускає “гіпердетальний” додаток Mandalorian AR.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version