Home Новини сучасних технологій Google запланували випуск нової операційної системи

Google запланували випуск нової операційної системи

0

Сьогодні надійшла інформація, що Google запланували випуск нової операційної системи, яка буде кардинально відрізнятися від теперішньої OC Android.

Як відомо, в Google вже доступні дві OC – оригінальна Android та легша версія Adroid Go. Зараз же в Google з’явиться третя OC, яка буде найлегшою версією Android. На даний момент були розкриті деякі деталі нової OC, а саме технічна назва – MicroDroid.

Як повідомляється, OC MicroDroid буде надзвичайно легкою і буде по-мінімуму загружати смартфони. Очікується, що MicroDroid буде представлена на ядрі Linux, а також до її складу увійде нова версія гіпервізора Type-1. Останній буде адаптований до роботи із флагманським чіпом Snapdragon 888 саме з можливістю ізольованого запуску додатків. Загалом, отримана можливість MicroDroid ізольованої роботи із даними повинна забезпечити більш захищене середовище для користувачів. Щодо дати запуску нової версії Android, то вона поки не розрита.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version