Реклама

Google запланували випуск нового смартфона на базі старого процесора

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Деякий час назад Google підтвердила, що вона випустить новенький среднебюджетной Pixel 5a 5G до кінця 2021 року. Тепер же, завдяки свіжому Android 12 Developer Preview, стало відомо, що пристрій буде працювати на базі чіпа, встановленого в торішньому флагмані – Google Pixel 5.

У внутрішніх файлах системи можна знайти згадку пристрою під кодовим ім'ям Barbet. Як пише 9to5Google, воно належить Pixel 5a 5G. І як видно з вихідного коду Android 12, Barbet буде працювати на базі чіпа sm7250 - це модельний номер Snapdragon 765G від Qualcomm. На ньому працювали торішні Pixel 5 і Pixel 4a 5G.

Відзначимо, що конференція Google I / O 2021 почнеться вже 18 травня 2021 року. Можливо, саме в рамках цього заходу нас чекає анонс двох нових среднебюджетних апарату від Google.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple може втратити важливого партнера

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Apple може втратити важливого партнера. Як повідомляється, відносини між давніми партнерами Apple та Foxconn...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -