Home Новини сучасних технологій Hisense запустив нову серію OLED – телевізорів Galaxy

Hisense запустив нову серію OLED – телевізорів Galaxy

0

Hisense запустив нову серію OLED – телевізорів Galaxy у своїй країні (Китаї ) в двох розмірах. 55-дюймова версія поставляється з номером моделі 55J70 за ціною 1040 доларів, тоді як 65-дюймовий варіант має номер моделі 65J70 і коштує 1485 доларів. Основною особливістю цих продуктів є те, що це перші телевізори з китайською маркою, які мають сертифікацію IMAX Enhanced.

Hisense запустив нову серію OLED - телевізорів Galaxy

Технічні характеристики Hisense Galaxy OLED 55J70 / 65J70

Окрім різниці в розмірах та товщині екрану, нещодавно випущені телевізори Hisense Galaxy OLED 55J70 / 65J70 мають ідентичні технічні характеристики та функції.

Ці телевізори, як випливає з назви, мають OLED-панелі з роздільною здатністю 4K, 1,07 млрд кольорів, широкою кольоровою гамою 137%, коефіцієнтом контрастності 13,50000: 1, ΔE1,2 JNCD та кутом огляду 178 °. Незважаючи на те, що екрани обмежені 60 Гц, телевізори оснащені MEMC для покращення досвіду під час перегляду швидкого змісту.

Крім того, нові OLED-телевізори Hisense Galaxy оснащені IMAX Enhanced, Dolby Vision та багатьма іншими сертифікатами щодо низького випромінювання синього світла. Телевізори мають металевий корпус, а також металеві підставки.

Що стосується товщини, то менший 55-дюймовий має товщину лише 3,8 мм, тоді як 65-дюймова версія має розмір 4,9 мм. Це означає, що ці два телевізори тонші за всі смартфони, доступні на ринку. Тим не менш, нижня частина товща, оскільки вона вміщує чотирьохядерний чіпсет з 4 ядрами ARM Cortex-A73 в парі з 3 ГБ оперативної пам'яті та 32 ГБ внутрішньої пам’яті, а також динаміками, мікрофонами, інтерфейсами вводу-виводу.

Говорячи про аудіо, як і більшість смарт-телевізорів високого класу, обидві моделі оснащені мікрофонами для голосового управління та підтримкою DTS Listen, DTS Virtual X та Dolby Audio.

І останнє, але не менш важливе: на цих телевізорах встановлений Android Pie із власною обробкою Hisense.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version