Home Новини сучасних технологій HONOR Watch GS Pro виходить на європейський ринок

HONOR Watch GS Pro виходить на європейський ринок

0
HONOR Watch GS Pro виходить на європейський ринок

Розумний годинник HONOR Watch GS Pro виходить на європейський ринок та уже визначена його ціна для Європи. Він був представлений на виставці IFA 2020, поряд із HONOR Watch ES.

І так, розпочнемо з характеристик годинника. HONOR Watch GS Pro виконаний із нержавіючої сталі та армованого полікарбонату. Отримав годинник AMOLED дисплей розміром 1,39 дюйма з роздільною здатністю 454 x 454 пікселів. Працює Watch GS Pro на LiteOS на базі чіпсету HiSilicon Kirin A1.

Отримав смарт-годинник акумулятор ємністю 790 мАг, який повинен забезпечити час роботи до 25 днів. А також, має сертифікат MIL-STD-810G, що визначає його надійність.

Щодо тренувань, то тут присутні більше ніж 100 видів активностей. Окрім цього, обладнаний годинник датчиками серцевого ритму, SpO2, навколишнього освітлення, гіроскопом, компасом, барометром, тощо. Є підтримка і GPS та Bluetooth, для дзвінків. Останнє можливе за допомогою вбудованого мікрофона та динаміка.

HONOR Watch GS Pro отримує три кольорові варіанти — білий мергель, вугільно-чорний та блакитний камуфляж. Ціна на пристрій встановлена в розмірі 250 євро для країн ЄС. Почне з’являтись Watch GS Pro на ринках європейських країн уже з 7 вересня.

Рекомендуємо: Redmi Представили Розумну Колонку З Сенсорним Екраном Speaker Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version