Home Новини сучасних технологій HP показала VR гарнітуру нового покоління

HP показала VR гарнітуру нового покоління

0

Компанія HP вирішила виправити ситуацію з своїми окулярами віртуальної реальності. Оригінальні окуляри HP Reverb вийшли мягко кажучи не дуже конкурентними. Сьогодні, компанія HP показала VR гарнітуру нового покоління – HP Reverb G2.

Як відомо, нова гарнітура розроблялася спільно з такими компаніями як Valve та Microsoft, які допомагали їм створити справжню та якісну VR гарнітуру.
З технічних характеристик нам відомо:

  • роздільна здатність 2160х2160
  • поле зору 114 градусів
  • відстеження за допомогою 4-х камер

Також відомо, що HP додали повзунок для налаштування IPD, що дозволить налаштувати правильно лінзи. HP Reverb G2 постачається з парою контролерів, які сильно схожі на Oculus Touch. Якщо ж вам щось не підходить, то ви зможете придбати іншу пару контролерів та зовнішніх датчиків (тільки ті, які сумісні з Steam VR та Windows Mixed Reality).

HP показала VR гарнітуру нового покоління

Якщо HP Reverb G2 дійсно вийшли якісними, то зможуть конкурувати з такими VR як Oculus Rift, Valve Index та HTC VIVE. Ціна на VR почнеться з 600 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version