Home Новини сучасних технологій Huawei Mate 40 – найкращий смартфон серед Android-смартфонів

Huawei Mate 40 – найкращий смартфон серед Android-смартфонів

0
Huawei Mate 40 - найкращий смартфон серед Android-смартфонів

Huawei Mate 40 – найкращий смартфон серед Android-смартфонів. З такою заявою виступили в компанії Huawei. Один з керівників Huawei впевнений в цьому.

Один з керівників Huawei зробив гучну заяву, з яким можуть не погодитися деякі виробники. За словами Брюса Лі (Bruce Lee), віце-президента лінійки мобільних телефонів Huawei, серія Huawei Mate 40 є «номером один» серед телефонів з Android.

Серія Huawei Mate 40 є номером один серед телефонів, що працюють під управлінням операційної системи Android. Цей мобільний телефон дійсно підтримує комплексне управління кольором.

Брюс Лі

Брюс Лі зазначив, що Mate 40 Pro підтримує два різних колірних режими, стандартний і яскравий, в системних налаштуваннях. Стандартний режим сильно відрізняється від попередніх продуктів. У новому стандартному режимі «система відображення виконує повне управління кольором», а не тільки підтримує колірну гамму sRGB.

Система автоматично визначить, який стандартний формат використовує джерело або додаток. Будь то sRGB, P3 або HDR (колірна гамма Rec.2020), пристрій буде використовувати відображення колірної гами і інші алгоритми для автоматичної адаптації до колірному охопленню екрану.

Брюс Лі також стверджує, що з точки зору спектрального дизайну екран смартфонів Mate 40 націлений на джерело синього світла. Він забезпечує кращий захист очей. Крім того, користувачам доступний перемикач захисту екрану від мерехтіння у всьому діапазоні яскравості.

Читайте також: Компанія Huawei зайнялася новою сферою діяльності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version