Home Новини сучасних технологій Hyundai скасувала переговори з Apple по створенню електрокара

Hyundai скасувала переговори з Apple по створенню електрокара

0

У відповідь на недавно опубліковані інсайдерські звіти, які вказують на можливу співпрацю Apple з компаніями Hyundai і Kia на предмет партнерства, автовиробники випустили офіційні заяви. Як виявилося, розраховувати на швидкий реліз «яблучного» транспортного засобу шанувальникам бренду поки не варто.

Раніше представники Hyundai заявляли, що Apple потенційно може стати ключовим партнером компанії при виробництві Apple Car. Пізніше керівництво бренду уточнило, що робота над фірмовими технологіями автономного водіння обговорювалася відразу з декількома компаніями, але ніяких подробиць автовиробник поки розкрити не готовий.

Чутки також приписували Apple плани щодо інвестування близько $ 3,6 мільярда в Kia Motors. Однак після заяви Hyundai, за даними Bloomberg, американський вендор був змушена призупинити переговори. Відразу після публікації цієї новини акції Hyundai впали на 8,4%, а цінні папери Kia - на 15,3%. Таким чином, доля проекту Apple Car поки залишається під питанням. За непідтвердженою інформацією, Apple веде аналогічні переговори, як мінімум з шістьма іншими автовиробниками.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version