Home Новини сучасних технологій Як додати PDF-файли на Kindle

Як додати PDF-файли на Kindle

0

На ринку є кілька пристроїв для читання, які дозволяють користувачеві додавати свої книги та мати компанію будь-де, не займаючи місця. Найпопулярнішим з них є електронний рідер Amazon . Для студентів або будь-кого іншого, кому це потрібно, Kindle також є гарним вибором для додавання PDF -файлів .

Зі свого смартфону ви можете надіслати PDF-файл на свій Kindle, будь то пристрій з операційною системою Android чи iOS. Те саме можливо через планшети. Ви також можете використовувати Google Drive і ділитися файлами з електронним рідером електронною поштою.

Цікаво: Не вдається відкрити PDF у WhatsApp? 6 рішень для мобільної помилки.

Спочатку вам потрібно завантажити програму Kindle на свій смартфон і увійти під своїм обліковим записом. Він доступний як у Play Store, так і в App Store . Ну, і у випадку з електронним рідером від Amazon немає потреби конвертувати файл, як з іншими пристроями для читання, оскільки сама програма подбає про це. Ви також можете надсилати тексти з Word.

Цікаво: Відомо, скільки електронних книг може поміститися на Kindle.

Ось як поділитися PDF-файлом із Kindle:

Смартфоном

  1. Відкрийте папку з файлами, знайдіть потрібний PDF-файл і натисніть меню. Тепер натисніть «Поділитися».
  2. Якщо програма Kindle не відображається, прокрутіть убік і клацніть піктограму «…», щоб на пристрої відобразився список програм. Прокрутіть, доки не знайдете програму для читання електронних книг, і виберіть її.

Через Google Диск

  1. Відкрийте програму та знайдіть потрібний файл.
  2. Відкривши PDF-файл, натисніть три крапки праворуч і натисніть «Надіслати копію».
  3. Виберіть Kindle, щоб надіслати свій PDF.
  4. Далі ви повинні дозволити програмі змінити формат файлу, а також змінити назву та автора, які відображатимуться на пристрої для читання електронних книг. Нарешті натисніть «Надіслати».

Електронною поштою

Перейдіть до електронної пошти та прикріпіть файл.

  1. У полі отримувача напишіть лист від Amazon. Щоб знайти адресу, перейдіть до налаштувань Kindle і знайдіть «Ваш обліковий запис». Там знайдіть «Адреса електронної пошти Kindle».
  2. Потім просто надішліть, і PDF-файл надійде на ваш Kindle.

Kindle був вперше випущений у листопаді 2007 року. Це один з найпопулярніших електронних рідерів у світі. Поточна найпростіша версія, 10-го покоління, має вбудоване освітлення з 4 світлодіодами та 8 ГБ пам’яті на 6-дюймовому екрані з антивідблиском. 

У версії Paperwhite є дві моделі, одна з 8 ГБ, а інша з 32 ГБ і має 17 світлодіодів на додаток до 6,8-дюймового екрана. Він також водонепроникний, а той, що має найбільшу пам’ять, має адаптивний датчик світла. 

Цікаво: Редагування документів формату PDF: складність, програми та процес.

Kindle Oasis, топова модель пристрою для читання, має 25 світлодіодів, адаптивний датчик освітленості та регулювання температури світла, а також кнопки перегортання сторінок, з більшим екраном, ніж у двох попередніх, із 7 дюймів і два варіанти пам'яті. 

Цікаво: Названо причини, чому файли PDF не можна редагувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version