Home Новини сучасних технологій Як користуватися Google Lens? 5 порад, як насолоджуватися камерою

Як користуватися Google Lens? 5 порад, як насолоджуватися камерою

0

Google Lens – це інструмент, який дозволяє розпізнавати об’єкти та тексти за допомогою камери мобільного телефону або безпосередньо з фотогалереї. Завдяки цій технології користувач може бачити визначення кількох термінів, перекладати слова та шукати продукти, твори мистецтва, книги, рослини і навіть тварин.

Функція доступна для телефонів Android і iPhone ( iOS ), у Google Photos , у пошуку зображень Google , а також у програмі Google , а також доступна безпосередньо через додаток Google Lens на Android . Далі перегляньте деякі функції Google Lens та як ними користуватися.

Цікаво: Як вимкнути Google Assistant на телефоні.

1. Розв’язування математичних задач

За допомогою Google Lens можна розв’язувати математичні задачі або ставити запитання щодо запитання . Просто виберіть фільтр «Домашнє завдання» і наведіть камеру телефону в напрямку потрібного рівняння, щоб перевірити роздільну здатність. Ви можете знайти додаткові параметри для вмісту та подібних тем, перетягнувши екран угору та перейшовши за відображеними посиланнями. Варто зазначити, що додаток вирішує не всі рівняння.

2. Перекладіть слова і прослухайте вимову

Корисною функцією для тих, хто хоче вивчити нову мову, є текстовий перекладач фільтра «Перекласти». За допомогою Перекладача Google Lens миттєво визначає мову за скріншотом і навіть може промовити фразу. Якщо ви хочете почути вимову відповідного уривку, просто виберіть текст і натисніть «Послухати».

3. Скануйте URL-адреси та відкривайте їх на мобільному пристрої

Якщо ви переглядаєте сторінку на своєму комп’ютері та хочете отримати доступ до цієї сторінки безпосередньо зі свого мобільного телефону, просто скористайтеся фільтром «Пошук» і наведіть камеру на веб-адресу, і програма автоматично виявить посилання. Потім натисніть опцію «веб-сайт», щоб увійти на сторінку на мобільному пристрої.

Ця функція усуває необхідність копіювати та вставляти URL-адресу з одного місця в інше. Варто пам’ятати, що якщо URL-адреса перевищує рядок браузера, прочитати повне посилання буде неможливо. У цій ситуації ідеальним варіантом є переписування в блокнот, щоб програма могла оцифрувати його.

Цікаво: Названо 7 особливостей додатку Google Фото, про які мало хто знає.

4. Дивіться визначення термінів

Додатковою можливістю є пошук термінів і пошук їх значення. Коли поспішаєш або читаєш, це може бути хорошим способом краще зрозуміти слова в тексті. Для цього під час доступу до програми сфотографуйте текст, виберіть вираз, щодо якого ви сумніваєтеся, і визначення відразу відобразяться. На цьому ж екрані відповідей, коли ви перетягуєте пальцем вгору, ви також знайдете ряд результатів для вивчення теми.

5. Пошук за зображенням на мобільному

Google Lens також дозволяє шукати об’єкти на фотографіях у вашій галереї або безпосередньо з камери вашого телефону. За допомогою фільтра «Пошук» ви спрямовуєте екран мобільного телефону до об’єкта, який хочете вивчити. Як тільки це буде зроблено, Goo gl e покаже кілька предметів, схожих на те, що було ідентифіковано, будь то тварина, рослина чи навіть будь-який об’єкт. Якщо ви хочете поглибити свій запит, просто натисніть «Пошук», щоб відкрити сторінку пошуку Google .

Також нещодавно ми розповідали, чи варто переходити з Google Chrome на інший браузер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version