Home Новини сучасних технологій Як перевірити стан акумулятора на iPhone

Як перевірити стан акумулятора на iPhone

0

Якщо термін служби акумулятора вашого iPhone не такий хороший, як раніше, можливо, варто перевірити стан його акумулятора.

У iOS є інструмент, який дає змогу дізнатися, як працює акумулятор вашого iPhone. Він також повідомить, чи потрібно його замінити. Ось як перевірити стан акумулятора на вашому iPhone.

Коротка версія

  • Перейдіть до меню налаштувань акумулятора
  • Виберіть Стан батареї
  • Перевірте максимальну ємність
  • Перевірте наявність попереджень

Крок 1. Перейдіть до меню налаштувань акумулятора

Відкрийте програми «Налаштування», прокрутіть униз і торкніться «Акумулятор».

Крок 2. Виберіть Стан батареї

На екрані «Акумулятор» торкніться «Здоров’я батареї», яке має бути другим параметром під режимом низького енергоспоживання.

Крок 3. Перевірте максимальну ємність

Найвище значення параметра «Здоров’я батареї» — «Максимальна ємність». Це говорить про те, яка частина початкової ємності акумулятора залишилася, а це, у свою чергу, говорить про те, наскільки розрядився акумулятор. Чим ближче до 100%, тим краще.

Крок 4. Перевірте наявність попереджень

Battery Health повідомить вас, якщо ємність акумулятора впала до такого низького рівня, що вам слід встановити новий. Якщо так, ви отримаєте важливе повідомлення про акумулятор у верхній частині цього розділу про стан батареї, яке радить вам звернутися до авторизованого сервісного центру Apple.

Торкніться синього тексту «Докладніше про параметри обслуговування», щоб дізнатися більше.

Також нещодавно було названо найпоширеніші проблеми iOS 15 та способи їх вирішення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version