Home Новини сучасних технологій Як самостійно встановити загартоване скло на дисплей смартфона

Як самостійно встановити загартоване скло на дисплей смартфона

0

Про захист смартфонів, доцільність встановлення захисного скла та застосування чохлів ми уже писали. Зараз же мова піде про загартоване скло. Так, враховуючи те, що сьогодні смартфони отримуються все більші дисплеї, зміна яких тягне за собою значну суму коштів, то використання доступних сьогодні варіантів його захисту є доцільним. Сьогодні ми поговоримо про те, як самостійно встановити загартоване скло на дисплей смартфона.
Ваші дії будуть наступними:

1. Підготовка робочого місця. Воно повинне бути добре освітлене та, звісно, чисте. Також візьміть із собою серветку з мікрофібри.

2. Зніміть захисний чохол з телефона, якщо такий використовується.

3. Приміряйте скло до екрану вашого смартфона, що б знати на якій відстані від рами воно повинно знаходитись.

4. Очистіть екран. Тут можна використовувати як спеціальну серветку для екранів, так і серветку змочену спиртом, яка йде в комплекті із купленим вами загартованим склом. Після очищення протріть екран сухою серветкою, щоб видалити будь-які залишки пилу.

5. Розмістіть телефон на робоче місце, щоб вам було максимально комфортно.

6. Із скла потрібно зняти захисну плівку. Ні в якому разі не торкайтесь уже очищеного екрана смартфона чи скла руками для уникнення потрапляння бруду.

7. Почніть прикладати загартоване скло до екрана з однієї сторони до середини. Якщо все знаходиться на своєму місці, то продовжуйте так до кінця. Якщо на екрані з’явились кульки повітря, їх потрібно якнайшвидше видалити, провівши по екрану з середини вбік сухою серветкою. Це найскладніша частина, не залишити ніяких бульбашок повітря, скло повинно рівномірно прилягати до екрану.

Якщо в процесі розміщення загартованого скла щось пішло не так, або ж перед встановленням нового, вам потрібно зняти старе скло із смартфона, то тут дії повинні бути наступними. Вам потрібно стороннім предметом, це може бути пластикова картка чи щось схоже, підчепити скло та потягнути за нього. Головне не використовувати ніяких гострих предметів, що б не пошкодити сам екран вашого смартфона.

Також нещодавно було названо способи використання стилуса на смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version