Home Новини сучасних технологій Як скопіювати текст з відео на телефоні Android?

Як скопіювати текст з відео на телефоні Android?

0
Як скопыювати текст з відео на телефоні Android?

Буває, що на відео транслюється якийсь текст і його потрібно скопіювати. Так як передруковувати дуже довго, ми знайшли інший вихід і хочемо про нього розповісти. Справа в тому, що на телефонах від Apple в новій ОС iOS 16 така функція присутня і називається LIve Text, а от з телефонами на Андроід ситуація складніше. Так, на них можна захвачувати текст, але з фотографій, які не рухаються. Для цього слугує додаток Google Lens. Саме за допомогою нього ми розповімо як копіювати текст з відео. Далі пропонуємо інструкцію.

Цікаво: Відомо, чим небезпечний новий вірус на Android- смартфонах

Для початку створіть відео на телефоні Андроід. Далі відкрийте галерею і відтворіть це відео. Його потрібно зупинити саме в тому місці, де потрібно скопіювати текст. Далі знизу з’явиться кнопка “Зробити фотографію з відео”. Після натискання на цю кнопку буде створено колекцію кадрів. Уважно подивіться чи підходить вибраний знімок, якщо ні, то перемістіть лінію знизу (на екрані буде видно де це зробити). Коли знімки будуть правильно вибрані, треба натиснути на кнопку Експортувати.

Після цього на екрані з’явиться сповіщення про те, що кадр був переміщений в галерею. Для відкриття можна натиснути на це сповіщення, або ж відкрити фото безпосередньо в папці Камера.

Після відкриття фотографії з вашого відео, знизу повинна бути кнопка "Копіювати текст". Після натискання додаток Google Lens виділить найбільш вірогідний по його думці текст. Якщо він не підходить або виділене не те, що треба, то можна пальцем навести на ту частину, яка потрібна. Після цього можна буде вибрати одну із запропонованих дій: скопіювати, здійснити пошук, прочитати, перекласти.
Бувають випадки, коли кнопка "Копіювати текст" не з'являється, тоді треба нажати на "Об'єктив" і обрати "Текст". Після цього вибрати або весь текст, або конкретний і зробити одну із перерахованих дій.

Цікаво: 4 поради щодо захисту особистих даних на смартфоні

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version