Реклама

Як використовувати Alexa в Windows

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Чи знаєте ви, що Alexa також може виконувати низку завдань на ПК? Для цього просто завантажте та встановіть додаток Amazon Smart Assistant, доступний для Windows.

Додаток дозволяє, наприклад, активувати Alexa голосовою командою для відтворення музики, створення нагадувань і керування іншими розумними гаджетами у вашому домі. Ознайомтеся з нашим посібником нижче щодо використання майстра на комп’ютері.

Як встановити та використовувати Alexa на ПК

Крок 1: спочатку знайте, що програму Alexa можна завантажити безкоштовно з Microsoft Store, знайшовши програму в магазині. Пам’ятайте, що для використання програми на комп’ютері має бути принаймні Windows 10 або 11.

Крок 2: Вам також потрібен обліковий запис Amazon, щоб помічник працював. Першим кроком є ​​лише ввійти за допомогою своїх облікових даних і прийняти умови використання під час першого відкриття програми.

Цікаво: Оновлення Windows 11 22H2 заблоковане для деяких конфігурацій комп’ютерів.

Крок 3: якщо ви віддаєте перевагу, після завершення початкових налаштувань зніміть позначки з двох прапорців, щоб запобігти відкриванню програми під час кожного запуску Windows і додавання піктограми Alexa на панель завдань.

Крок 4: Коли це буде зроблено, як і на пристроях сімейства Echo, Alexa працює практично так само на ПК. Ви можете використовувати мікрофон гарнітури, щоб активувати помічника за допомогою голосової команди «Alexa» або клацнути синій значок, виділений у верхньому лівому куті.

Цікаво: Amazon запідозрили в масовому шпигунстві за користувачами.

Що я можу робити з помічником у Windows?

У бічному меню, розташованому ліворуч, ви знайдете кілька розділів, присвячених певним функціям, таким як відтворення музики, керування смарт-пристроями або створення нагадувань і будильників.

Розділ «Що спробувати» пропонує серію команд, розділених за категоріями, щоб ви на практиці випробували, що може робити помічник.

Іншою функцією є «Режим шоу», який емулює Echo Show на моніторі комп’ютера.

Тепер ви знаєте, як встановити та використовувати Alexa на своєму комп’ютері всього за кілька кліків.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Показано прототип невипущеного смартфона Apple iPhone 5s

Сьогодні було показано прототип невипущеного смартфона Apple iPhone 5s в незвичному кольорі. Користувач Twitter опублікував фотографії прототипу, який...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -