Home Новини сучасних технологій Як використовувати свій старий смартфон в якості відеореєстратора

Як використовувати свій старий смартфон в якості відеореєстратора

0

Відеореєстраторами сьогодні користується значна частина водіїв, але не всі, так як покупка реєстратора все ж несе за собою додаткові витрати. А як щодо того, щоб використати свій старий смартфон у якості відеореєстратора? Цікава пропозиція, та й доступна, без зайвих витрат, тощо. Отож, давайте розглянемо спосіб використання вашого смартфона в якості відеореєстратора.

Одразу відмітимо, що добре для заміни відеореєстратора підходять смартфони із ширококутним об’єктивом. Для початку вам потрібно закріпити смартфон в машині за допомогою спеціальних кріплень. Їх на ринку сьогодні є велика кількість за абсолютно різними цінами. Можна придбати і менше ніж за 100 грн. Наступним кроком стане програмне забезпечення. Тобто вам потрібно завантажити на свій смартфон відповідний додаток, до прикладу це може бути RoadAR, Car DVR, CamOnRoad, SmartDriver, тощо. Це практично і все, є лише кілька рекомендацій стосовно якості зйомки, а саме не варто вибирати найвищу, оскільки вона лише зайвий раз забиватиме пам’ять. А ще було б добре налаштувати автоматичну синхронізацію із хмарним сховищем, знову ж таки для заощадження місця на смартфоні чи карті пам’яті.

Тепер щодо мінусів такої установки перед відеореєстраторами, і окрім технічних особливостей, смартфон під час постійної зйомки може сильно нагріватись, так як він до такого просто не пристосований.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version