Home Новини сучасних технологій Як зарядити Apple Watch Ultra за допомогою MagSafe Duo

Як зарядити Apple Watch Ultra за допомогою MagSafe Duo

0
Як зарядити Apple Watch Ultra за допомогою MagSafe Duo.

Як повідомляє компанія, Apple Watch Ultra не включені до списку пристроїв сумісних з зарядним пристроєм MagSafe Duo Charger,що пов’язано з більшим розміром корпусу та більш громіздкою конструкцією,на відміну від нових Apple Watch Series 8 та всіх моделей Apple Watch SЕ, які вказані як сумісні.

Цікаво: AppleCare Plus буде покривати ремонт не обмежену кількість разів

МagSafe Duo являє собою складний килимок з зарядним пристроєм MagSafe для iPhone та магнітною шайбою для зарядки Apple Watch.Цей аксесуар був випущений в кінці 2020 року ще до появи 45-мм та 49-мм моделей, таких як Apple Watch Ultra,що робить його погано придатним для заряджання цієї моделі.

В оновленому документі підтримки Apple повідомляє, що власникам Apple Watch Ultra або інших більш крупних моделей Apple Watch з розміром корпусу 44 мм, 45 мм або 49 мм, може бути необхідно відрегулювати кут зарядного пристрою Magic Safe Duo, або ж покласти його повністю рівно. Якщо навіть при цьому Apple Watch Ultra не будуть надійно підключатись до зарядного пристрою, Apple радить зняти ремінець перед зарядкою. Також відмітимо,що MagSafe Duo Charger не підтримує швидку зарядку Apple Watch Ultra, Series 8,Series7.

Цікаво: Apple припинили офіційний продаж популярного iPhone

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version