Реклама

Як зробити скріншот на смартфоні Samsung

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зробити знімок екрана — це зручний спосіб зберегти те, що відображається на вашому дисплеї для подальшого використання, і ось як ви можете це зробити, якщо у вас телефон Samsung.

Незалежно від того, чи використовуєте ви знімок екрана, щоб швидко зробити нотатку того, що з’явилося на вашому дисплеї, чи хочете ви поділитися з друзями незрозумілим або кумедним явищем у програмі для обміну повідомленнями, вони можуть бути дуже корисним інструментом для спілкування, тренування пам’яті та багато іншого.

Цікаво: Samsung: як активувати функцію «Знайти мій телефон» офлайн.

Цей короткий посібник пояснює все, що вам потрібно знати про створення знімка екрана на смартфоні Samsung.

Коротка версія

  • Виберіть знімок, який ви хочете зробити
  • Одночасно натисніть кнопку живлення або кнопку Bixby і нижню клавішу гучності
  • Якщо ви використовуєте старіший пристрій із кнопкою «Додому», натисніть її разом із нижньою клавішею гучності
  • Відредагуйте або поділіться своїм знімком екрана за бажанням
  • Ви можете знайти всі свої знімки екрана в додатку Галерея вашого телефону

Крок 1. Виберіть знімок, який ви хочете зробити

Перш за все, ви повинні подивитися на знімок екрана, який ви хочете зробити; Після завершення процесу ви збережете зображення того, що на вашому дисплеї в цей момент. Це може здатися очевидним, але будьте обережні, щоб випадково не захопити частину екрана, якою ви не хотіли б ділитися, особливо якщо вона розкриває особисту інформацію.

Крок 2. Натисніть одночасно кнопку живлення та нижню клавішу гучності

Якщо у вас телефон Samsung останніх кількох років, одночасно натисніть кнопку живлення (або кнопку Bixby) і нижню клавішу гучності. Залежно від вашого телефону вони можуть бути на одній або протилежній стороні екрана. Вам не потрібно утримувати цю позицію дуже довго; просто клацніть їх одночасно на секунду, і ваш знімок буде зроблений.

Крок 3. Якщо ви використовуєте старіший телефон, натисніть кнопку «Додому» та кнопку живлення одночасно

Якщо ваш телефон Samsung трохи старший і має кнопку «Додому» під екраном (нагадує зображення нижче), процес дещо інший.

Натисніть кнопку «Додому» та нижній повзунок гучності однаково – обидва одночасно, лише на секунду – і ви зробите знімок екрана.

Крок 4. Відредагуйте або поділіться своїм знімком екрана за бажанням

Ви дізнаєтесь, що знімок екрана було зроблено, тому що ви побачите сповіщення у верхній частині екрана (на старішому телефоні) або плаваюче вікно внизу, яке пропонує вам відредагувати або поділитися знімком екрана, який ви » я щойно взяв.

Часто доцільно внести кілька змін, зокрема обрізати знімок, щоб краще обрамити певну частину зображення або видалити потенційно конфіденційну інформацію з панелі сповіщень у верхній частині, а потім ви можете поділитися нею через додаток для обміну повідомленнями. якщо ви хочете.

Цікаво: Названо основні відмінності між лінійками смартфонів Samsung Galaxy A та Samsung Galaxy M.

Крок 5. Ви можете знайти знімки екрана в додатку Галерея

Якщо ви зробили знімок екрана, щоб зберегти його на потім, а не надсилати відразу, його можна знайти (разом із попередніми знімками екрана) у програмі «Галерея» на вашому телефоні у спеціальній папці, яка має влучну назву «Знімки екрана».

Відповіді на поширені запитання.

Зроблення скріншота - це довгий процес?

Ні, сама дія займає лише секунду.

Чи є якісь побоювання щодо конфіденційності під час створення знімка екрана?

Завжди переконайтеся, що не надсилаєте інформацію, яку ви не хочете, щоб інші бачили, особливо якщо особиста інформація представлена ​​на дисплеї, яким ви ділитеся (у тому числі на панелі сповіщень у верхній частині).

Де я можу знайти скріншоти, які я зробив?

Перейдіть у програму «Галерея» на вашому телефоні, перейдіть на вкладку «Альбоми», і ви повинні знайти автоматично створену папку під назвою «Знімки екрана», яка містить усі знімки екрана, які ви зробили на цьому телефоні.

Цікаво: Названо смартфон “Топ за свої гроші” і це не про Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple Watch зможуть визначати миготливу аритмію на більш високих рівнях пульсу

Розумні годинники Apple Watch зможуть визначати миготливу аритмію на більш високих рівнях пульсу (за допомогою функції ЕКГ) ніж зараз....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -