Home Новини сучасних технологій Ігрові ноутбуки від Honor вже близько

Ігрові ноутбуки від Honor вже близько

0

Раніше ми повідомляли, що Huawei та Honor збираються випускати нові ноутбуки. Сьогодні ж з’явилася інформація, що ігрові ноутбуки від Honor вже близько, а точніше, реліз відбудеться вже цього місяця.

Ігрові ноутбуки від Honor вже близько

Як повідомив китайський блогер на Weibo, ігровий ноутбук з’явиться раніше запланованого. Раніше повідомлялося, що реліз повинен відбутися в серпні. Також він запевняє, що ноутбук від Huawei з’явиться через деякий час після Honor.
Всі попередні ноутбуки від Honor відносилися до ультрабуків, тому нам варто очікувати, що новий геймерський ноутбук також буде надзвичайно легким і тонким.
За чутками, ноутбук отримає мікросхеми Intel 10-го покоління або ж процесори Ryzen 4000 серії AMD. На даний момент, інформація стосовно новинки відсутня, навіть відсутній зовнішній вигляд ноутбука. Будемо очікувати на офіційну інформацію від Honor та Huawei.

Рекомендовано: Honor Представила Телевізор Smart TV X Honor X1.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version