Home Новини сучасних технологій iOS 14.3 принесла нову функцію для iPhone 12 Pro

iOS 14.3 принесла нову функцію для iPhone 12 Pro

0

iOS 14.3 принесла нову функцію для iPhone 12 Pro. Функція ProRAW доступна тільки на iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Вчора компанія Apple випустила і швидко видалила першу бета-версію iOS 14.3 для розробників. Однак редактори 9to5Mac встигли встановити нову бета-версію і розповіли, що iOS 14.3 додає формат фотографій Apple ProRAW в iPhone 12 Pro.

iOS 14.3 принесла нову функцію для iPhone 12 Pro

Після виходу iOS 14.3 ви зможете включити цю опцію в налаштуваннях в розділі «Камера»> «Формати». Там розташовується новий перемикач Apple ProRAW. Apple попереджає, що розмір кожного файлу в форматі ProRAW становить близько 25 МБ.

У цьому форматі зберігається більше інформації і динамічного діапазону, що дає додаткову гнучкість при редагуванні експозиції і балансу білого. Після включення цього параметра ви повинні побачити новий перемикач RAW в правому верхньому куті додатка «Камера». Ви можете торкнутися перемикача, щоб визначити, чи виконуватиметься створення фото в форматі ProRAW. Ця функція доступна тільки на iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Apple анонсувала формат ProRAW минулого місяця разом з iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, заявивши, що формат буде доступний в майбутньому оновленні програмного забезпечення. Мета ProRAW - об'єднати функції комп'ютерної фотографії Apple, такі як Deep Fusion і Smart HDR, з традиційними перевагами зйомки в RAW. Як правило, зйомка в форматі RAW дає вам більше контролю над налаштуванням деталей, таких як колір, деталі і динамічний діапазон зображення.

ProRAW надає вам всю стандартну інформацію RAW, а також дані конвеєра зображень Apple. Таким чином, ви можете почати редагування з вже встановленими налаштуваннями шумозаглушення і багатокадрової експозиції, і у вас буде більше часу для налаштування кольору і балансу білого.

Читайте також: Фінальна версія iOS 14.2 принесла багато нового.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version