Home Новини сучасних технологій iPhone отримає нові зарядні пристрої на основі нітриду галію

iPhone отримає нові зарядні пристрої на основі нітриду галію

0

Сьогодні надійшла інфорvація, що iPhone отримає нові зарядні пристрої на основі нітриду галію. Очікується, що компанія Navitas Semiconductor отримає в цьому році замовлення від Apple на рішення для швидкої зарядки на основі нітриду галію, про що повідомляє тайванське галузеве видання DigiTimes.

Джерело повідомляє, що партнер Apple з виробництва мікросхем TSMC буде поставляти Navitas мікросхеми GaN. Джерела з ланцюжка поставок підтверджують, що Apple планує випустити зменшені і полегшені зарядні пристрої, які перевершують традиційні адаптери за багатьма параметрами.

iPhone отримає нові зарядні пристрої на основі нітриду галію

Останнім часом все велике виробників випускають зарядні пристрої на основі нітриду галію. В цілому подібні зарядні пристрої володіють підвищеною ефективністю, низьким виділенням тепла, високою потужністю і невеликими габаритами.

Нагадаємо, Apple більше не включає зарядні пристрої в коробки з новими смартфонами iPhone і розумними годинникама Apple Watch, але продовжує продавати різні блоки живлення окремо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version