Home Новини сучасних технологій Кількість активних користувачів інтернету стрімко зростає і вже досягла рекордної кількості

Кількість активних користувачів інтернету стрімко зростає і вже досягла рекордної кількості

0

Як повідомляють розробники платформи HootSuite, кількість активних користувачів інтернету стрімко зростає і вже досягла рекордної кількості. За повідомленням, станом на січень 2021 року, більша кількість користувачів інтернету не уявляють своє життя без нього.

Якщо вірити їхнім даним, то зараз нараховується більше 5,22 млрд користувачів смартфонів, які виходять в мережу хоча б один раз на день, а це на 1,8% більше, ніж було минулого року. Щоб краще уявити цю кількість, уявіть собі, що 66% населення Землі вже в мережі.

Також вони повідомляють, що за минулий рік, кількість користувачів соціальних мереж також збільшилася, а саме на 490 млн. В той же час, зараз активно використовують соціальні мережі близько 4,2 млдр. користувачів. Аналітики також звернули увагу на те, що в середньому, кожен користувач проводить в інтернеті близько 2 год 53 хв (щодня).

Вони ще повідомили, що зараз надзвичайно часто використовується голосовий пошук, а саме 45% користувачів за останній місяць.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version