Home Новини сучасних технологій Хакери атакували компанію Apple та вимагають великий викуп

Хакери атакували компанію Apple та вимагають великий викуп

0

Група хакерів стверджує, що викрала креслення Apple , і заявляє, що опублікує документи, якщо технічний гігант не заплатить величезний викуп.

Як спочатку повідомляв The Record, група хакерів REvil, заявляє, що викрала креслення продуктів Apple у тайванської компанії Quanta, яка є постачальником Apple.

За даними The Record, хакери REvil розмістили в даркнеті повідомлення про те, що вони звернулися до Apple після того, як Quanta відмовилася заплатити викуп у 50 мільйонів доларів.

Revil опублікували схеми пристроїв, які схожі на Macbook і Apple Watch. За даними Record, група погрожувала публікувати щодня більше секретних даних, якщо Apple не заплатять викуп.

У повідомленнях, розглянутих як The Record, так і Bloomberg , REvil дав Apple термін до 1 травня.

"Наша команда веде переговори про продаж великої кількості конфіденційних схем і гігабайт персональних даних з декількома основними брендами ... Ми рекомендуємо Apple викупити доступні дані до 1 травня", - зазначила група, повідомляючи The Record.

Apple заявила 9to5 Mac, що "розглядає інцидент", але не надала додаткових деталей.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version