Home Новини сучасних технологій Хто кращий – iPhone 13 Pro Max чи iPhone 14 Plus 

Хто кращий – iPhone 13 Pro Max чи iPhone 14 Plus 

0

Після презентації нових смартфонів компанії Apple, користувачів цікавить продуктивність нових пристроїв та зміни у новинках. Звісно, багато користувачів порівнюють нові смартфони із старими айфон, таким чином визначаючись, чи варто замінювати свій пристрій на новинку. Одразу відмітимо, що при виборі цих двох смартфонів, ми б обрали iPhone 13 Pro Max. Давайте зараз з цим розберемось.

Екран

iPhone 13 Pro Max та iPhone 14 Plus  мають однаковий екран, тобто і розмір, і роздільну здатність. Тому тут переваги немає ніхто.

Процесор

13 Pro Max та новий смартфон 14 Plus обладнані чіпом A15. Можна сказати, що новий пристрій відстає на рік, так як з минулого року покращень в процесорі не отримав. Але це не означає, що даний процесор не справлятиметься з своєю роботою, ні, він показує справді хорошу продуктивність та з легкістю може конкурувати із процесорами, запущеними цього року.

Зарядка

Враховуючи те, що Apple уже протягом кількох років не оновлює свою дротову та бездротову зарядки, то тут обидва смартфони отримали одну й ту саму потужність в плані заряджання.

Як бачите, основні параметри обидвох моделей є однаковими. Але якщо порівнювати глибше, то iPhone 13 Pro Max все ж має переваги над iPhone 14 Plus. І ми виділили такі:

  • Підтримка високої адаптивної частоти оновлення на 120 Гц;
  • Краща якість фото завдяки потрійній камері, зокрема завдяки більшій діафрагмі надширококутного об’єктива, підтримці оптичної стабілізації та 3-кратного оптичного збільшення.

Саме тому, ми робимо висновок, що iPhone 13 Pro Max є більш потужнішим та не рекомендували б замінювати його на 14 Plus, тим більше беручи до уваги його високу вартість.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version