Home Новини сучасних технологій Кільцева лампа: Що це, та чому вона така популярна?

Кільцева лампа: Що це, та чому вона така популярна?

0

Зараз у всіх соцмережах, особливо у блогерів, та й навіть в стаціонарних та інтернет-магазинах досить часто ми бачимо цікаву лампу у формі кільця. Давайте розберемось, що це за лампа та чому дана кільцева лампа стала такою популярною.

Розпочнемо з загальних характеристик лампи. Кільцева лампа виконана у формі кола не просто, так як завдяки такій формі світлодіоди наповнюють простір м’яким рівномірним світлом, який ще при цьому висвітлює простір. У центрі такої лампи зазвичай додатково розміщений тримач для смартфона, що досить зручно. А ще така лампа розміщена на штативі, який регулюється по висоті та має можливість змінювати кут світіння.

Ще однією чудовою можливістю кільцевої лампи є регулятор самого світла, тобто ви можете вибрати чи буде світити лампа теплим чи холодним світлом, а також можна регулювати яскравість. Керувати кільцевими лампами можна дистанційно, так як деякі моделі передбачають пульт управління.

Так з чим пов’язана така популярність кільцевої лампи? А пов’язана вона із комфортом та доступністю даного ґаджета. Таку лампу може дозволити собі практично кожен, так як на відміну від професійних ламп вони є справді доступними. Використовують ці лампи не лише блогери, а й фотографи, майстри манікюру, косметологи та інші. Також такий пристрій чудово підходить для макрозйомки. Та навіть якщо вам подобається фотографувати чи знімати відео, це ваше хобі, то така лампа стане чудовим варіантом.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version