Home Новини сучасних технологій Кнопковий та сенсорний телефон. Чим вони відрізняються і які мають функції

Кнопковий та сенсорний телефон. Чим вони відрізняються і які мають функції

0

В наш час існує безліч телефонів і мабуть всі бачили таких людей, які використовують сенсорний та кнопковий. Але навіщо?

По-перше, коли маєш два телефона, то одним можна користуватися дома (як правило сенсорним), а інший брати з собою. Наприклад, коли їдеш на природу, можна взяти кнопковий, щоб його було не шкода втопити, загубити, або навіть зламати, бо коштує дуже мало.

Погодьтеся, що на річці та в лісі смартфон не потрібен, хоча для кого як. Кнопковий телефон дуже складно зламати, тому це відмінний варіант для цього. Він ніколи не підведе і не залишить вас без зв’язку.

Зараз в смартфонах використовуються нові технології, комплектуючі, хороші матеріали корпусу. Але якщо ж порівняти їх за міцністю зі звичайними кнопковими, то це просто неймовірна різниця. Навіть падіння з метра вистачить для того, щоб на його екрані з’явилися тріщини, а задня частина розбилася (якщо вона зі скла). А от про кнопкові таке не скажеш, хоч з двох метрів кидай, але він буде працювати. Так, задня кришка з акумулятором можуть випасти, але повернути їх назад не складе труднощів.

Цікаво: Названо 5 важливих причин купити кнопковий телефон в 2021 році.

По-друге, кнопкові телефони хоч і мають мало функцій, але вони дуже добре працюють. Мабуть всім відомо, що саме через їх маленькі можливості і не потужні комплектуючі, телефон може протриматися два-три дня, а то і більше. Такому малому витрачанню енергії позаздрить кожен смартфон. Тому брати кнопковий телефон в подорож – це самий кращий варіант.

По-третє, це їх розмір. Кнопкові телефони майже завжди маленькі, а ось смартфони – це справжні “лопати”. Буває навіть таке, що вони не поміщаються в руку, а що говорити про кишені? Спробуйте засунути сучасний смартфон в маленьку кишеню. У вас просто нічого не вийде, а ось кнопковий з легкістю поміститься в неї.

По-четверте, в смартфоні може бути відсутній додатковий роз’єм для SD-карти. Люди, які мають її і дві сімки, хочуть встановити і те, і те. Але що ж робити, коли не вистачає лотка? Все дуже просто, в таких випадках люди купують звичайний недорогий кнопковий телефон, в якого встановлюють другу сімку.

Також нещодавно стало відомо, чому в Україні збільшуються продажі кнопкових телефонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version