Реклама

Компанія Apple влипла в черговий скандал

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple влипла в черговий скандал, який пов’язаний з їх фірмовим магазином AppStore. Сьогодні надійшла інформація, що розробник мобільних ігор Флоріан Мюллер подав в суд на компанію Apple через те, що вони видалили його ігру із фірмого магазину. Мобільна гра називалася Corona Control Game і стосувалася коронавірусу (як видно з назви).

Німецький розробник запевняє, що компанія Apple “стримує інновації”. Також відомо, що крім Apple, ігру видалили з фірмового магазину Google.

Розробник повідомляє, що його гра Corona Control Game базувалася на заохоченні дотримання державних правил про коронавірус. Також стало відомо, що нещодавно розробник змінив назву ігри на Viral Days і через деякий час компанії Apple і Google додали її до своїх магазинів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чим забита пам’ять вашого смартфона і чому її так складно звільнити

Останнім часом на ринку доступна велика кількість смартфонів, які отримали різноманітні конфігурації та можливості. Зараз можна придбати новий смартфон,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -