Реклама

В Android 11 з’явився неприємний баг

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В Android 11 з’явився неприємний баг. Його користувачі не бачать важливі частини екрану. Представники Google заявили, що вони не змогли відтворити проблему, щоб вивчити і усунути її

В Android 11 з'явився неприємний баг

Стабільна версія операційної системи Android 11 була випущена більше місяця тому, а тепер з’явилися повідомлення про те, що деякі програми не можуть повноцінно використовуватися в повноекранному режимі.

Коли ці програми знаходяться в повноекранному режимі, рядок стану і панель навігації не зникають. При цьому користувачам не бачать важливу інформацію або навіть не можуть повноцінно грати, використовуючи всю площу екрана. Користувачі поділилися інформацією про цю помилку з Google ще на стадії бета-тестування Android 11, проте пошуковий гігант досі не усунув баг. Представники Google заявили, що вони не змогли відтворити проблему, щоб вивчити і усунути її. Деякі користувачі Android, які зіткнулися з даними багом, повідомляють, що іноді проблему можна усунути, закривши додаток і перезапустивши його.

Рекомендуємо: Франція Та Нідерланди Зазивають ЄС Моніторити Google Та Facebook.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp: 5 різних функцій Gboard, які вам потрібно спробувати в додатку

Gboard — це офіційна клавіатура Google для Android і iPhone ( iOS ), яка має кілька функцій, які можуть полегшити ваше спілкування WhatsApp . Деякі функції корисні для економії часу, наприклад, додавання...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -