Реклама

Названо 5 способів пошуку IMEI на Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

IMEI на телефоні слугує ідентифікаційним кодом. Він унікальний у кожного пристрою. Бувають ситуації, коли цей номер треба знайти, а як це зробити не зрозуміло. Сьогодні покажемо 5 способів відкрити IMEI на телефоні Андроїд. 

Цікаво: На що потрібно звертати в першу чергу увагу при купівлі смартфона?

Для початку варто розуміти, коли потрібен IMEI. Якщо людина втрачає телефон, то цей номер можна використати для блокування пристроїв. Це допоможе уникнути різних ситуацій, коли особиста інформація потрапляє до чужих рук. Потрібен IMEI й при викраденні смартфона. Таким способом можна знайти пристрій і повернути власнику. Іноді IMEI потрібен в сервісних центрах. Ситуацій не так вже й мало, тому варто знати способи його знайти.

Отож, це й є короткий список тих способів, якими можна дізнатись IMEI на телефоні Андроїд:

  • На коробці. Коробка від телефону має спеціальну наклейку, там і буде написаний номер IMEI. Якщо коробка збереглась, то знайти буде не складно.
  • За допомогою коду. На клавіатурі смартфона введіть комбінацію *#06#. Після цього на екрані зявиться довгий код, це й буде IMEI.
  • Під батареєю. Цей спосіб підійде лише для тих, хто має модель зі кришкою, що знімається. В такому випадку можна дістати акумулятор і подивитись IMEI на наклейці з інформацією про пристрій.
  • В налаштуваннях. Потрібно відкрити розділ «Про телефон», там буде прописаний унікальний IMEI.
  • Через акаунт Google. Якщо є створений обліковий запис в Google і прив’язаний телефон, то можна таким способом дізнатись свій IMEI.

Це всі способи, як дізнатись унікальний код пристрою. Ця інформація може ніколи й не знадобитись, але краще пам’ятати, як знайти IMEI, щоб мати можливість робити це швидко.

Цікаво: Відомо, як швидко відшукати загублений Android-смартфон.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

AirPods Pro против AirPods 2: Какие беспроводные наушники следует покупать?

Стаття доступна українською...Это сравнение AirPods Pro и AirPods 2 не касается объявления победителя. Речь идет о том, чтобы помочь...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -