Home Новини сучасних технологій Компанія Google не буде стежити за власниками iPhone

Компанія Google не буде стежити за власниками iPhone

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Google не буде стежити за власниками iPhone. Раніше ми повідомляли, що компанія Apple ввела нові правила для розробників, згідно яких, вони повинні повідомляти своїх користувачів про те, яку інформацію вони збирають. Через такі нововведення, компанія Google не оновляла свої фірмові додатки в AppStore, хоча версії для Android отримували оновлення вчасно. Нещодавно, Google все-таки повідомили, що не будуть стежити, але все не так ідеально, як може здаватися.

Як відомо, Apple надає кожному розробнику додатків унікальні ідентифікатори IDFA, які дозволяють їм збирати необхідну інформацію про користувачів, для потреб рекламодавців. Таким чином, власники цих ідентифікаторів відправляють запит до користувачів, щоб отримати дозвіл на отримання необхідної інформації. Ось тут компанія Google і знайшла лазівку.

Як повідомляється в офіційному блозі Google, вони відмовляються від цих ідентифікаторів IDFA для своїх додатків. Таким чином, компанія Google не буде виводити запит на екран користувачів, для підтвердження збору необхідних даних і продовжить використовувати свої інструменти для збору даних.

Згідно повідомлення, “Google поважає конфіденційність своїх користувачів, а прозорість, можливість вибору і контроль є основою наших забов’язань перед користувачами”.

Також компанія попередила своїх клієнтів, що протягом деякого часу можуть бути коливання з конверсією трафіку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version