Home Новини сучасних технологій Компанія Київстар страждає від надмірної критики

Компанія Київстар страждає від надмірної критики

0

Ми вже неодноразово повідомляли про те, як користувачі оцінюють якість послуг та вартість тарифів. Нещодавно, проаналізувавши чергові відгуки, ми прийшли до висновку, що проблеми в користувачів Київстар продовжуються і стосуються надзвичайно болючих та актуальних проблем. Зараз же мова піде про те, як компанія Київстар страждає від надмірної критики і яка її причина.

Останнім часом, можна зустріти найбільшу критику, яка стосується нової вартості тарифних планів. В компанії аргументують це тим, що покращується якість послуг, збільшується та покращується мережа, інфляція, курс валют і тому подібне. Сказати, чи дійсно це так, ми не можемо. З впененістю можна сказати, що курс валют та інфляція тут ні до чого, оскільки останні декілька років, великих стрибків курсу не відбувалося, а рівень інфляції коливається в межах розумного і також без кардинальних змін.

В даній ситуації, користувач скаржиться на якість зв'язку в селі. Проблема схожа до попередньої, так як користувач не може зрозуміти, за які послуги він платить, а якісна мережа відсутня.

Компанія Київстар страждає від надмірної критики

Скарга знову пов'язана з вартістю тарифів. Також користувач незадоволений тим, що Київстар не може запропонувати тариф, де будуть тільки дзвінки.
Разом з тим, інший користувач скаржиться на якість зв'язку в Чернігівській області.

В даному випадку, користувач не задоволений якістю домашнього інтернету від Київстар. В нього підключена швидкість "до 100Мб", а в реальності він отримує "2-3Мб".

Ну і останній, на сьогодні, користувач скаржиться на відсутність 3G біля аеропорта в м. Харків. Він повідомляє, що викликав журналістів, щоб розказати їм про те, що вони не можуть отримати "нормальний" зв'язок на протязі останніх 5 років.

Як бачимо, скарги користувачів продовжуються і велика ймовірність, що в найближчий час вони не закінчаться. Із схожими проблемами стикаються компанії Lifecell та Vodafone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version